O NAMA

Pro Fizio – Fizikalna terapija i rehabilitacija

O nama – Ambulanta za rehabilitaciju Pro Fizio, nastala je  na ideji o združenoj primeni aspekata regenerativne medicine i fizioterapije sa ciljem postizanja trajnijih i kvalitetnijih efekata rehabilitacije.

Ideja je podržana od strane  ordinacije za hiperbaričnu medicinu HBO medical centar, i njenog osnivača Prim. Dr Miodraga Živkovića i stručnog tima koji je okupljen oko ove ustanove.

Osnivač i glavni terapeut    Pro Fizio ambulante za rehabilitaciju je  , Specijalista strukovni fizioterapeut  Branko Vorkapić, trenutno na doktorskim studijama na Medicinskom fakultetu u Banja Luci, prethodno je završio strukovnu specijalizaciju na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kao i specifične edukacije iz hiperbarične medicine na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu i iz primene autolognih faktora rasta na Da Vincci klinici u Holandiji .

pro fizio-96  

Ideje i zajednički rad usmeren je ka pomeranju granica i terapijskih mogućnosti nedicinske rehabilitacije upotrebom elemenata regenerativne medicije kao što su hiperbarična oksigenacija i autologni faktori rasta i individualno prilagođena i ciljana fizikalne terapije.

Naša težnja je da se našim pacijentima omogućio najbolji medicinski i rehabilitacioni tretman.

Postulati personalne medicine, konstantno lično usavršavanje, beleženje i praćenje rezultata te njihovo prikazivanje na stručnim i edukativnim skupovima i stalna težnja ka povećanju terapiskih mogućnosti, postavili su temelj za otvaranje i opravdavaju naziv –

PRO FIZIO Ambulanta za rehabilitaciju.

Profesionalna fizioterapija je naš poziv!

Pored rada sa pacijentima Pro Fizio ambulanta za rehabilitaciju je usmerena i podržava rad Srpske zdravstvene organizacije sa ciljem  edukacije medicinskih i nemedicinskih kadrova o značaju i putevima održavanja zdravstvene higijene i očuvanju zdravlja.

Takođe Pro Fizio ambulanta aktivno podržava sportiste i sportske  klubove i različita takmičenja pa se na spisku naših redovnih klijenata nalaze: Rukometni klub Partizan, Košarkaški klub Sava iz BeogradaKošarkaški klub „Torlak“ iz BeogradaTeniski klub Haron iz Beograda, Košarkaška biznis liga i mnogi drugi

EDUKACIJA

Neprekidna edukacija kako našeg kadra tako i drugih kolega, lekara, i široke populacije, neophodna je da bismo ispunili ciljeve podizanja kvaliteta usluge i odgovornog socijalnog ponašanja.

Do sada smo organizovali kurseve iz neuromotorne rehabilitacije sa inostranim predavačem – Blanka Koščak Tivadar, i edukaciju iz autorizovane ELDOA tehnike, koju je održao Peter Bodi

Naš tim:

Pored neposredne saradnje sa medicinskim timom HBO medical centra, naš stručni tim čine:

 

Suzana Milutinović Pro Fizio

Dr Suzana Milutinović

Specijalista ortopedije i traumatologije – mikrohirurg

—-

Dr Filip Pilipović

Dr Filip Pilipović

Specijalista ortopedije i traumatologije

 

—-

Branko Vorkapić Pro Fizio

Branko Vorkapić

Specijalista strukovni fizioterapeut

Vlasnik i direktor

—-

https://www.youtube.com/watch?v=WCNKqmlEf4o
https://www.youtube.com/watch?v=neb7di_0peA&t=1s
 

2 odgovora na „O NAMA“

 1. Imam 64 godine. Imam veoma smanjenju funkciju misica, intenzivne bolove u kicmi. ovo je posldecia jednomsecnog lezanja, i fizicke neoktivnosti. Kokako da opet postsmen akttivan.

  Stevan dosem=n

  1. Poštovani,
   hvala na Vašem upitu.

   Najbolje je da nas pozovete na 0113988668
   kako bismo u direktnoj komunikaciji procenili koji je najbolji način da Vam pomognemo.

   Srdačan pozdrav,

   Vaš Pro Fizio

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *