Dečja rehabilitacija

Dečja rehabilitacija

Dečja rehabilitacija – rehabilitacija dece kao najosetljivije kategorije jednog društva predstavlja veliki izazaov za fizioterapeuta. Zahteva posvećenost i podređenost svih elemenata karijere kako bi se stekla znanja i ovladalo veštinama potrebnim za habilitacioni i rehabilitacioni pristup povređenom ili obolelom deteu.

Cilj fizioterapeuta koji se bavi decom je formiranje nezavisne jedinke spremne da prihvati sve životne izazove. Da bi se ostvario ovakav cilj potrebno je pažljivo proanalizirati i prepoznati potencijale mladog pacijenta i iskoristiti ih na takav način da se ostvari stimulacija i utre put do uspostavljanja maksimalne moguće motorne kontrole kao dela procesa psihomotornog razvoja.

Indikacije:

  • Usporen motorni razvoj,
  • Cerebralna paraliza,
  • Neuro razvojne smetnje

 

Ana Milošević – Pro Fizio ambulanta

Ana Milosevic,

Strukovni fizioterapeut stalno zaposlena u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Beogradu od 2006. godine. U okviru kontinuirane medicinske edukacija stekla je napredna znanja i licence za primenu autorizovanih i prestižnih neurorehabilitacionih tehnika , NRT Bobath terapeut, MAES terapeut.

Istaknuti član Pro Fizio tima

 

Kursevi:

– NRT (Bobath) informativni tečaj
– Bazični 1 i 2 PNF kurs
– Pediatric sensory-motor dysfunctions handling (Hille Maas, PT, MSc, NDT-therapist)
– Napredni 3a PNF kurs
– Temeljni tečaj neurorazvojne terapije (NRT) Bobath (Neda Rotar, NRT Bobath viša instruktorica)
– MAES Therapy Course: “Movement Analysis & Education Strategies” for the treatment of children with Cerebral Palsy and similar neuro-developmental conditions(Jean-Pierre Maes, MSCP, Consultant Neurodevelopmental Physiotherapist, Director MAES Therapy International)

 

Dugo smo ali se o mogućnostima saradnje sa nekom od osiguravajućih kuća koje u svojoj ponudi imaju zdravstveno osiguranje. 

Pouzdanost, profesionalnost i dostupnost i briga o pacijentu su vrednosti koje poštujemo, zato smo izabrali: 

WIENER STADISCHE

Naše usluge su dostupnije uz saradnju sa kompanijama koje poštuju iste vrednosti kao mi.

Budite slobodni da nas kontaktirate:

Greška: Obrazac za kontakt nije pronađena.